Swancon 2015 @ Pan Pacific, 207 Adelaide Terrace, Perth WA 6004

Sessions | Timetable | Tags | People

Jonathan Durnford

Participating in Events:
Depiction of Religion in Science Fiction and Fantasy Thursday 19:00 until Thursday 20:00 (60 Minutes)
God's Advocate Panel Friday 17:00 until Friday 18:00 (60 Minutes)
FF - Black Mirror Friday 20:00 until Friday 20:15 (15 Minutes)
I Got My Sex Education from Fiction Books Friday 20:30 until Friday 21:30 (60 Minutes)
Jonathan's Stone Soup Stories Sunday 14:30 until Sunday 15:00 (30 Minutes)
Singing and Crafting with Jonathan Sunday 15:00 until Sunday 15:30 (30 Minutes)
YouTube-a-Rama: The strangest fannish stuff we love from YouTube. Sunday 20:30 until Sunday 21:30 (60 Minutes)
Evil Overlord Training School Monday 14:00 until Monday 15:00 (60 Minutes)