Swancon 2015 @ Pan Pacific, 207 Adelaide Terrace, Perth WA 6004

Sessions | Timetable | Tags | People

Grant Watson

Participating in Events:
Gods and Monsters: Doctor Who's 13th Season Friday 10:00 until Friday 11:00 (60 Minutes)
The Person behind the TimeLords: The Script editors of Doctor Who Friday 15:00 until Friday 16:00 (60 Minutes)
The Writer's Interview: John Scalzi and Grant Watson Friday 17:00 until Friday 18:00 (60 Minutes)
Scared S#!%less: How Horror Movies Work Friday 20:30 until Friday 21:30 (60 Minutes)
House of Cards: Disney Animation from 1995 to 2004 Saturday 16:00 until Saturday 18:00 (120 Minutes)
Is the Best of Comics Found in Non-Canon Works? Sunday 16:00 until Sunday 17:00 (60 Minutes)
Trailer Park - Asian Cinema Sunday 17:00 until Sunday 18:00 (60 Minutes)