Swancon 2015 @ Pan Pacific, 207 Adelaide Terrace, Perth WA 6004

Sessions | Timetable | Tags | People

Andy Hahn

Participating in Events:
Meet the Swancon A/V guy Thursday 19:00 until Thursday 19:30 (30 Minutes)
Land of the Setting Sun: The End of Anime? Thursday 20:00 until Thursday 21:00 (60 Minutes)
Meet the Swancon A/V guy Friday 09:30 until Friday 10:00 (30 Minutes)
Anime (and Manga) for ABSOLUTE Beginners Friday 15:00 until Friday 16:00 (60 Minutes)
Meet the Swancon A/V guy Saturday 09:30 until Saturday 10:00 (30 Minutes)
Meet the Swancon A/V guy Sunday 09:30 until Sunday 10:00 (30 Minutes)
The History of Studio Ghibli - Conclusion Sunday 16:00 until Sunday 17:00 (60 Minutes)