Swancon 2015 @ Pan Pacific, 207 Adelaide Terrace, Perth WA 6004

Sessions | Timetable | Tags | People

Adam McCaw

Participating in Events:
Setup - Video Game Room Thursday 16:00 until Thursday 18:30 (150 Minutes)
Open Console Gaming Thursday 19:00 until Thursday 22:00 (180 Minutes)
Open Console Gaming Friday 09:00 until Friday 10:00 (60 Minutes)
Hyrule Warriors Friday 10:00 until Friday 13:00 (180 Minutes)
Mario Kart WiiU Friday 14:00 until Friday 15:30 (90 Minutes)
Super Smash Bros WiiU/3DS Friday 15:30 until Friday 18:00 (150 Minutes)
Halo 4 Friday 19:30 until Friday 23:00 (210 Minutes)
Open Console Gaming Saturday 09:00 until Saturday 10:00 (60 Minutes)
Blur Saturday 10:00 until Saturday 13:00 (180 Minutes)
Colouring In - My Little Pony Saturday 12:00 until Saturday 12:30 (30 Minutes)
DS Fun-o-rama Saturday 14:00 until Saturday 15:30 (90 Minutes)
Soul Caliber 4 & 5 Saturday 15:30 until Saturday 17:00 (90 Minutes)
Scott Pilgrim VS The World The Game Co-op Bananza! Saturday 17:00 until Saturday 18:00 (60 Minutes)
Left 4 Dead 1 and 2 - Survival Endurance Marathon Saturday 19:30 until Saturday 23:30 (240 Minutes)
Open Console Gaming Sunday 09:00 until Sunday 10:00 (60 Minutes)
Retro Gaming! Sunday 10:00 until Sunday 13:00 (180 Minutes)
Riding The Iron Bull: Why Is Dragon Age Inquisition So Damn Good? Sunday 12:00 until Sunday 13:00 (60 Minutes)
Portal 2 Co-op Sunday 14:00 until Sunday 15:30 (90 Minutes)
Spyro Co-op! Sunday 15:30 until Sunday 18:00 (150 Minutes)
Plush Toy Wars Sunday 17:00 until Sunday 18:00 (60 Minutes)
Griff Ball Sunday 19:30 until Sunday 23:00 (210 Minutes)
Open Console Gaming Monday 09:00 until Monday 13:00 (240 Minutes)
Pack Up Monday 13:00 until Monday 16:00 (180 Minutes)