Swancon 2015 @ Pan Pacific, 207 Adelaide Terrace, Perth WA 6004

Sessions | Timetable | Tags | People

Frames White

Participating in Events:
world of darkness RPG session (Unscheduled)
The Warrior Awakens: Military Sci Fi - an Appreciation Thursday 20:00 until Thursday 21:00 (60 Minutes)
How to be a good GM (Pt 1 of 2) Friday 14:00 until Friday 15:00 (60 Minutes)
How to be a good RPGer (Pt 2 of 2) Friday 16:00 until Friday 17:00 (60 Minutes)
God's Advocate Panel Friday 17:00 until Friday 18:00 (60 Minutes)
The Hollow Reaches Playtest (1) Saturday 11:30 until Saturday 13:00 (90 Minutes)
The Hollow Reaches Playtest (2) Sunday 10:00 until Sunday 12:00 (120 Minutes)
More than just extra Umlats: Names and naming conventions in SF/F Sunday 14:00 until Sunday 15:00 (60 Minutes)
Big Dumb Objects: The Giant Artefacts of Science Fiction Sunday 15:00 until Sunday 16:00 (60 Minutes)
Homework Panel for 2016 Monday 14:00 until Monday 14:45 (45 Minutes)
Swancon Feedback Panel Monday 15:30 until Monday 16:00 (30 Minutes)