Swancon 2015 @ Pan Pacific, 207 Adelaide Terrace, Perth WA 6004

Sessions | Timetable | Tags | People

Leece Smith

Participating in Events:
Reading Lite Gaming (Unscheduled)
Drawing Composite monsters: A collaboration Friday 09:30 until Friday 10:30 (60 Minutes)
Introduction to Modern Board games - what is all the fuss about? Saturday 10:00 until Saturday 11:00 (60 Minutes)
Magical and SF Detective Fiction: Police Procedurals and similar in non mainstream settings. Saturday 12:00 until Saturday 13:00 (60 Minutes)
UggTect Royale - The Second Clubbing Saturday 15:00 until Saturday 16:00 (60 Minutes)
Old Games are New Again: The revival of classics in new ways Sunday 10:00 until Sunday 11:00 (60 Minutes)
Tournament - Dixit Sunday 14:00 until Sunday 16:00 (120 Minutes)
This game is so good, I'm prepared to speak for 3 minutes in public on it. (2) Monday 11:00 until Monday 12:00 (60 Minutes)
Australian Game Design and History Monday 15:00 until Monday 16:00 (60 Minutes)