Swancon 2015 @ Pan Pacific, 207 Adelaide Terrace, Perth WA 6004

Sessions | Timetable | Tags | People

Dave Cake

Participating in Events:
Introduction to Worldcon Sunday 11:00 until Sunday 12:00 (60 Minutes)
Loving The Borg: Transhumanism in the Real World. Sunday 12:00 until Sunday 13:00 (60 Minutes)
FF - True Detective Sunday 14:45 until Sunday 15:00 (15 Minutes)
Big Dumb Objects: The Giant Artefacts of Science Fiction Sunday 15:00 until Sunday 16:00 (60 Minutes)
WASFF Business Meeting Sunday 16:00 until Sunday 18:00 (120 Minutes)
Beyond IO9: Online sources of our fannish hits Sunday 21:30 until Sunday 22:30 (60 Minutes)
Natcon Business Meeting Monday 11:00 until Monday 13:00 (120 Minutes)
Dark Dungeons: Who is Jack Chick? Monday 15:00 until Monday 16:00 (60 Minutes)