Swancon 2015 @ Pan Pacific, 207 Adelaide Terrace, Perth WA 6004

Sessions | Timetable | Tags | People

Damian Magee

Participating in Events:
Back Up Panel - Would the REAL Sherlock please stand up: A look at the multitude of figures inspired by Holmes (Unscheduled)
Hanna-Barbera Part 2 Thursday 19:00 until Thursday 20:00 (60 Minutes)
9th Year of the Video Quiz: Swancon Birthday Edition Thursday 20:00 until Thursday 21:00 (60 Minutes)
Gods and Monsters: Doctor Who's 13th Season Friday 10:00 until Friday 11:00 (60 Minutes)
Beauty & the Beast: The Original Werewolf Tale? Friday 14:00 until Friday 15:00 (60 Minutes)
The Person behind the TimeLords: The Script editors of Doctor Who Friday 15:00 until Friday 16:00 (60 Minutes)
Before the Flood: Anime in Australia before the 90s Friday 19:30 until Friday 20:30 (60 Minutes)
King Lizard: 60 years of Godzilla Saturday 15:00 until Saturday 16:00 (60 Minutes)
New Who: The Capaldi Continuum Saturday 17:00 until Saturday 18:00 (60 Minutes)
Blood, Bodices and Vincent Price: Looking ar the Horror works of Roger Corman Sunday 10:00 until Sunday 11:00 (60 Minutes)
Then and Now: A comparison between 2015 and 1974 in the SFF scene. Sunday 17:00 until Sunday 18:00 (60 Minutes)
Forgotten TV Animation: the Hidden Gems Monday 10:00 until Monday 11:00 (60 Minutes)
Please Hammer, Don't Hurt 'em: The lesser known Hammer Horror movies. Monday 12:00 until Monday 13:00 (60 Minutes)
Sci Fi and Horror TV Anthologies Monday 14:00 until Monday 15:30 (90 Minutes)