Swancon 2015 @ Pan Pacific, 207 Adelaide Terrace, Perth WA 6004

Sessions | Timetable | Tags | People

Devin Jeyathurai

Participating in Events:
Food as Worldbuilding Friday 12:00 until Friday 13:00 (60 Minutes)
Who Owns "Culture", anyway? Working outside your own. Friday 19:30 until Friday 20:30 (60 Minutes)
The Batman Problem: The Dark Nut Returns Friday 21:30 until Friday 22:30 (60 Minutes)
Social Media, Marketing and Writing Sunday 12:00 until Sunday 13:00 (60 Minutes)
History of Roguelikes - from Rogue to Crawl Monday 11:00 until Monday 12:00 (60 Minutes)
Dark Dungeons: Who is Jack Chick? Monday 15:00 until Monday 16:00 (60 Minutes)