Swancon 2015 @ Pan Pacific, 207 Adelaide Terrace, Perth WA 6004

Sessions | Timetable | Tags | People

Keith Stevenson

Participating in Events:
Terrors of the Second Draft Friday 15:00 until Friday 16:00 (60 Minutes)
Ch.ch.ch.changes: SF&F as a transformative force upon Society Friday 17:00 until Friday 18:00 (60 Minutes)
Crits and Grits - When Are Crit Groups A Good Idea? Saturday 16:00 until Saturday 17:00 (60 Minutes)
Loving The Borg: Transhumanism in the Real World. Sunday 12:00 until Sunday 13:00 (60 Minutes)
More than just extra Umlats: Names and naming conventions in SF/F Sunday 14:00 until Sunday 15:00 (60 Minutes)
Climate Change - is it Affecting our Spec Fic? Monday 12:00 until Monday 13:00 (60 Minutes)