Ravencon 2015 @ DoubleTree by Hilton Hotel Richmond, 1021 Koger Center Boulevard, North Chesterfield, Virginia

Sessions | Timetable | Tags | People

R. S. Belcher

Participating in Events:
Reading: R. S. Belcher Friday 16:00 until Friday 17:00 (60 Minutes)
Urban Fantasy: Using Real-World Settings and People in Your Fiction Friday 17:00 until Friday 18:00 (60 Minutes)
Signing: D. Alexander Ward, R. S. Belcher Friday 20:00 until Friday 21:00 (60 Minutes)
Allen L. Wold’s Writers’ Workshop Saturday 11:00 until Saturday 13:00 (120 Minutes)
If I Ran DC Comics Saturday 17:00 until Saturday 18:00 (60 Minutes)
Weird Westerns Saturday 19:00 until Saturday 20:00 (60 Minutes)
Schmoozing 101 Saturday 21:00 until Saturday 22:00 (60 Minutes)