Ravencon 2015 @ DoubleTree by Hilton Hotel Richmond, 1021 Koger Center Boulevard, North Chesterfield, Virginia

Sessions | Timetable | Tags | People

Genesis Moss

Participating in Events:
The Network Without Fear Friday 16:00 until Friday 17:00 (60 Minutes)
Cosplay, Consent, and Con Culture Friday 21:00 until Friday 22:00 (60 Minutes)
DC Comics is 80 Years Old! Friday 22:00 until Friday 23:00 (60 Minutes)
The 10 Best Video Games of All Time Saturday 12:00 until Saturday 13:00 (60 Minutes)
Shooting a Movie Short on a Shoestring Saturday 17:00 until Saturday 18:00 (60 Minutes)
Star Wars: Not the Tropes You’re Looking For Saturday 20:00 until Saturday 21:00 (60 Minutes)
Making Videos for YouTube Sunday 11:00 until Sunday 13:00 (120 Minutes)