Ravencon 2015 @ DoubleTree by Hilton Hotel Richmond, 1021 Koger Center Boulevard, North Chesterfield, Virginia

Sessions | Timetable | Tags | People

Chris Kennedy

Participating in Events:
Genre Blending: The New Weird Friday 17:00 until Friday 18:00 (60 Minutes)
Alien Worlds and Races Friday 21:00 until Friday 22:00 (60 Minutes)
How To (Not) Ruin Your Writing Career Saturday 10:00 until Saturday 11:00 (60 Minutes)
Indie Publishing: The Economics of Self-Publishing Saturday 12:00 until Saturday 13:00 (60 Minutes)
Successful Indie Publishing: Tricks and Traps Saturday 18:00 until Saturday 19:00 (60 Minutes)
Indie Publishing: Marketing Your Work Sunday 10:00 until Sunday 11:00 (60 Minutes)
Signing: Chris Kennedy Sunday 13:00 until Sunday 14:00 (60 Minutes)