Ravencon 2015 @ DoubleTree by Hilton Hotel Richmond, 1021 Koger Center Boulevard, North Chesterfield, Virginia

Sessions | Timetable | Tags | People

Rob Balder

Participating in Events:
When I was 10 Years Old Yoda Was a Puppet! Friday 17:00 until Friday 18:00 (60 Minutes)
Living the Dream: Planning a Sustainable Creative Career Friday 20:00 until Friday 22:00 (120 Minutes)
How Run a Successful Kickstarter Campaign Saturday 13:00 until Saturday 14:00 (60 Minutes)
The Business End Saturday 15:00 until Saturday 16:00 (60 Minutes)
Webcomics/Manga: How to Write a Story Saturday 21:00 until Saturday 22:00 (60 Minutes)
The Artists' Role as a Storyteller: Sunday 11:00 until Sunday 12:00 (60 Minutes)
Webcomics/Manga: How to Find an Artist Sunday 12:00 until Sunday 13:00 (60 Minutes)