Ravencon 2015 @ DoubleTree by Hilton Hotel Richmond, 1021 Koger Center Boulevard, North Chesterfield, Virginia

Sessions | Timetable | Tags | People

Richard Groller

Participating in Events:
Reading: Richard Groller Friday 15:00 until Friday 16:00 (60 Minutes)
The Portrayal of Nuclear Power and Engineering in Science Fiction Friday 17:00 until Friday 18:00 (60 Minutes)
What Makes Monsters Terrifying? Friday 23:00 until Friday 23:59 (59 Minutes)
New Releases from Perseid Press Saturday 11:00 until Saturday 12:00 (60 Minutes)
Signing: Lou Antonelli, Richard Groller Saturday 13:00 until Saturday 14:00 (60 Minutes)
Ask A Scientist Saturday 22:00 until Saturday 23:00 (60 Minutes)
A Lifetime of Armageddon Scenarios Sunday 14:00 until Sunday 15:00 (60 Minutes)