Ravencon 2015 @ DoubleTree by Hilton Hotel Richmond, 1021 Koger Center Boulevard, North Chesterfield, Virginia

Sessions | Timetable | Tags | People

Bud Sparhawk

Participating in Events:
85th Anniversary of Astounding Stories Friday 18:00 until Friday 19:00 (60 Minutes)
The How and Why of Short Stories Friday 22:00 until Friday 23:00 (60 Minutes)
Reading: Bud Sparhawk Saturday 09:00 until Saturday 10:00 (60 Minutes)
Allen L. Wold’s Writers’ Workshop Saturday 11:00 until Saturday 13:00 (120 Minutes)
Fantastic Books Book Launch Saturday 17:00 until Saturday 18:00 (60 Minutes)
Pantsing vs. Plotting Sunday 13:00 until Sunday 14:00 (60 Minutes)