Ravencon 2015 @ DoubleTree by Hilton Hotel Richmond, 1021 Koger Center Boulevard, North Chesterfield, Virginia

Sessions | Timetable | Tags | People

Ian Randal Strock

Participating in Events:
85th Anniversary of Astounding Stories Friday 18:00 until Friday 19:00 (60 Minutes)
The Business End Saturday 15:00 until Saturday 16:00 (60 Minutes)
Fantastic Books Book Launch Saturday 17:00 until Saturday 18:00 (60 Minutes)
Schmoozing 101 Saturday 21:00 until Saturday 22:00 (60 Minutes)
The Eye Of Argon Saturday 23:00 until Saturday 23:59 (59 Minutes)
Let's Build a Space Habitat Sunday 13:00 until Sunday 14:00 (60 Minutes)