Ravencon 2015 @ DoubleTree by Hilton Hotel Richmond, 1021 Koger Center Boulevard, North Chesterfield, Virginia

Sessions | Timetable | Tags | People

Lou Antonelli

Participating in Events:
Reading: Lou Antonelli Friday 18:00 until Friday 19:00 (60 Minutes)
The How and Why of Short Stories Friday 22:00 until Friday 23:00 (60 Minutes)
Writing Dialogue Saturday 10:00 until Saturday 11:00 (60 Minutes)
Tips for Aspiring Writers Saturday 11:00 until Saturday 12:00 (60 Minutes)
Signing: Lou Antonelli, Richard Groller Saturday 13:00 until Saturday 14:00 (60 Minutes)
Plotting and Pacing a Short Story Saturday 21:00 until Saturday 22:00 (60 Minutes)
Alternate History in Science Fiction and Fantasy Sunday 14:00 until Sunday 15:00 (60 Minutes)