Ravencon 2015 @ DoubleTree by Hilton Hotel Richmond, 1021 Koger Center Boulevard, North Chesterfield, Virginia

Sessions | Timetable | Tags | People

Michael A. Ventrella

Participating in Events:
Elementary, My Dear Watson Friday 22:00 until Friday 23:00 (60 Minutes)
CJ Henderson Memorial Friday 23:00 until Friday 23:59 (59 Minutes)
Why Editing Matters Saturday 10:00 until Saturday 11:00 (60 Minutes)
New Releases from Perseid Press Saturday 11:00 until Saturday 12:00 (60 Minutes)
Writing Critical Hits Saturday 20:00 until Saturday 21:00 (60 Minutes)
The Eye Of Argon Saturday 23:00 until Saturday 23:59 (59 Minutes)
Ancient Aliens: Stealing Credit for 10,000 Years Sunday 11:00 until Sunday 12:00 (60 Minutes)
Visibility 101 Sunday 12:00 until Sunday 13:00 (60 Minutes)