Ravencon 2015 @ DoubleTree by Hilton Hotel Richmond, 1021 Koger Center Boulevard, North Chesterfield, Virginia

Sessions | Timetable | Tags | People

Xexilia Zajac

Participating in Events:
Figure Drawing Workshop Friday 22:00 until Friday 23:00 (60 Minutes)
Troll Hunting 101 Saturday 11:00 until Saturday 12:00 (60 Minutes)
Book Launch: Eternity Concepts Saturday 13:00 until Saturday 14:00 (60 Minutes)
Webcomics/Manga: How to Write a Story Saturday 21:00 until Saturday 22:00 (60 Minutes)
Fan Knit-In Sunday 09:00 until Sunday 11:00 (120 Minutes)
Webcomics/Manga: How to Find an Artist Sunday 12:00 until Sunday 13:00 (60 Minutes)