Ravencon 2015 @ DoubleTree by Hilton Hotel Richmond, 1021 Koger Center Boulevard, North Chesterfield, Virginia

Sessions | Timetable | Tags | People

Lawrence M. Schoen

Participating in Events:
Writing Dialogue Saturday 10:00 until Saturday 11:00 (60 Minutes)
Signing: Lawrence M. Schoen Saturday 11:00 until Saturday 12:00 (60 Minutes)
How to Remember Anything! Saturday 13:00 until Saturday 14:00 (60 Minutes)
Reading: Lawrence M. Schoen Saturday 15:00 until Saturday 16:00 (60 Minutes)
No Right Way To Write: Techniques for New Writers Sunday 10:00 until Sunday 11:00 (60 Minutes)
The Best Critique Group For You Sunday 13:00 until Sunday 14:00 (60 Minutes)