Ravencon 2015 @ DoubleTree by Hilton Hotel Richmond, 1021 Koger Center Boulevard, North Chesterfield, Virginia

Sessions | Timetable | Tags | People

Panels

Matches Events:
The Network Without Fear - Friday 16:00 until Friday 17:00 (60 Minutes)
The Possibility of Immortality - Friday 16:00 until Friday 17:00 (60 Minutes)
When I was 10 Years Old Yoda Was a Puppet! - Friday 17:00 until Friday 18:00 (60 Minutes)
The Portrayal of Nuclear Power and Engineering in Science Fiction - Friday 17:00 until Friday 18:00 (60 Minutes)
85th Anniversary of Astounding Stories - Friday 18:00 until Friday 19:00 (60 Minutes)
The Science Behind Science Fiction - Friday 20:00 until Friday 21:00 (60 Minutes)
Doctor Who Sightseeing Abroad - Friday 20:00 until Friday 21:00 (60 Minutes)
Raise Your Hand if Your Intelligence is Artificial - Friday 20:00 until Friday 21:00 (60 Minutes)
Living the Dream: Planning a Sustainable Creative Career - Friday 20:00 until Friday 22:00 (120 Minutes)
Gamergate 101 - Friday 21:00 until Friday 22:00 (60 Minutes)
Cosplay, Consent, and Con Culture - Friday 21:00 until Friday 22:00 (60 Minutes)
Doctor Who Through Female Eyes - Friday 21:00 until Friday 22:00 (60 Minutes)
Alien Worlds and Races - Friday 21:00 until Friday 22:00 (60 Minutes)
Elementary, My Dear Watson - Friday 22:00 until Friday 23:00 (60 Minutes)
DC Comics is 80 Years Old! - Friday 22:00 until Friday 23:00 (60 Minutes)
50 Shades of… Bad - Friday 22:00 until Friday 23:00 (60 Minutes)
The Singularity - Friday 23:00 until Friday 23:59 (59 Minutes)
The Slow Death of Dungeons & Dragons - Friday 23:00 until Friday 23:59 (59 Minutes)
How You Do That Thing You Do - Friday 23:00 until Friday 23:59 (59 Minutes)
Science of Cryptozoology - Saturday 09:00 until Saturday 10:00 (60 Minutes)
Twelve’s Debut - Saturday 09:00 until Saturday 10:00 (60 Minutes)
Virginia is for Haunters - Saturday 09:00 until Saturday 10:00 (60 Minutes)
Women and Geek Culture - Saturday 09:00 until Saturday 10:00 (60 Minutes)
Researching Your Costume: Historical, SF, Fantasy, or Steampunk - Saturday 09:00 until Saturday 10:00 (60 Minutes)
Nuclear Power vs. Fossil Fuels - Saturday 10:00 until Saturday 11:00 (60 Minutes)
Troll Hunting 101 - Saturday 11:00 until Saturday 12:00 (60 Minutes)
You Did (Not) Attend this Panel in an Alternative Universe - Saturday 12:00 until Saturday 13:00 (60 Minutes)
The 10 Best Video Games of All Time - Saturday 12:00 until Saturday 13:00 (60 Minutes)
It's Only a Flesh Wound! Realistic Injuries in SF and Fantasy - Saturday 13:00 until Saturday 14:00 (60 Minutes)
How Run a Successful Kickstarter Campaign - Saturday 13:00 until Saturday 14:00 (60 Minutes)
How to Remember Anything! - Saturday 13:00 until Saturday 14:00 (60 Minutes)
Why Science Fiction Matters - Saturday 14:00 until Saturday 15:00 (60 Minutes)
Voices of Tomorrow - Saturday 16:00 until Saturday 17:00 (60 Minutes)
How to Get Your Mom to Read Comics - Saturday 16:00 until Saturday 17:00 (60 Minutes)
Shooting a Movie Short on a Shoestring - Saturday 17:00 until Saturday 18:00 (60 Minutes)
If I Ran DC Comics - Saturday 17:00 until Saturday 18:00 (60 Minutes)
Beyond Xena and Leia - Saturday 20:00 until Saturday 21:00 (60 Minutes)
Star Wars: Not the Tropes You’re Looking For - Saturday 20:00 until Saturday 21:00 (60 Minutes)
Schmoozing 101 - Saturday 21:00 until Saturday 22:00 (60 Minutes)
The Villain's Journey - Saturday 22:00 until Saturday 23:00 (60 Minutes)
No Longer Strangers in a Strange Land - Saturday 22:00 until Saturday 23:00 (60 Minutes)
Want To See Something Really Scary? - Saturday 23:00 until Saturday 23:59 (59 Minutes)
Representations of Gender in Graphic Literature - Saturday 23:00 until Saturday 23:59 (59 Minutes)
The Eye Of Argon - Saturday 23:00 until Saturday 23:59 (59 Minutes)
Babes in Toyland - Saturday 23:00 until Saturday 23:59 (59 Minutes)
Indie Publishing: Marketing Your Work - Sunday 10:00 until Sunday 11:00 (60 Minutes)
Buffy: Looking Back - Sunday 10:00 until Sunday 11:00 (60 Minutes)
Riding the National Security Coattails - Sunday 10:00 until Sunday 11:00 (60 Minutes)
Making Magic Work - Sunday 11:00 until Sunday 12:00 (60 Minutes)
Extra Life: Play Games and Heal Kids - Sunday 11:00 until Sunday 12:00 (60 Minutes)
Ancient Aliens: Stealing Credit for 10,000 Years - Sunday 11:00 until Sunday 12:00 (60 Minutes)
Costuming with Disabilities - Sunday 11:00 until Sunday 12:00 (60 Minutes)
Death Isn’t Cruel… - Sunday 12:00 until Sunday 13:00 (60 Minutes)
Matt Smith, From Bow Ties to Fez: A Retrospective - Sunday 12:00 until Sunday 13:00 (60 Minutes)
Things Fantasy Writers And Movie Directors Get Wrong About Horses - Sunday 12:00 until Sunday 13:00 (60 Minutes)
History of Fandom - Sunday 13:00 until Sunday 14:00 (60 Minutes)
Let's Build a Space Habitat - Sunday 13:00 until Sunday 14:00 (60 Minutes)
The Marvel Cinematic Universe - Sunday 13:00 until Sunday 14:00 (60 Minutes)
The Future of Star Wars - Sunday 13:00 until Sunday 14:00 (60 Minutes)
RavenCon in Review - Sunday 14:00 until Sunday 15:00 (60 Minutes)
The History of Sci-Fi Movies: Avatar to Zardoz - Sunday 14:00 until Sunday 15:00 (60 Minutes)
Alternate History in Science Fiction and Fantasy - Sunday 14:00 until Sunday 15:00 (60 Minutes)
A Lifetime of Armageddon Scenarios - Sunday 14:00 until Sunday 15:00 (60 Minutes)
The Winds of Winter: What’s Next for Game of Thrones? - Sunday 14:00 until Sunday 15:00 (60 Minutes)
If Mary Sue is So Awesome, Why Does Everybody Hate Her? - Sunday 14:00 until Sunday 15:00 (60 Minutes)
Stupid Superhero Powers - Sunday 14:00 until Sunday 15:00 (60 Minutes)