Ravencon 2015 @ DoubleTree by Hilton Hotel Richmond, 1021 Koger Center Boulevard, North Chesterfield, Virginia

Sessions | Timetable | Tags | People

Costuming

Matches Events:
Flesh, Bone, and Blood: Breathing Life Into Original Characters - Friday 16:00 until Friday 18:00 (120 Minutes)
Special FX Makeup 101 - Friday 20:00 until Friday 21:00 (60 Minutes)
Cosplay, Consent, and Con Culture - Friday 21:00 until Friday 22:00 (60 Minutes)
Zombie Makeup Workshop - Saturday 15:00 until Saturday 16:00 (60 Minutes)
12th and 13th Century Historical Costuming - Saturday 21:00 until Saturday 22:00 (60 Minutes)
Armor 101 - Sunday 10:00 until Sunday 11:00 (60 Minutes)
Costuming with Disabilities - Sunday 11:00 until Sunday 12:00 (60 Minutes)