Ravencon 2015 @ DoubleTree by Hilton Hotel Richmond, 1021 Koger Center Boulevard, North Chesterfield, Virginia

Sessions | Timetable | Tags | People

Literature

Matches Events:
Playing God: Building Your Own World - Friday 16:00 until Friday 17:00 (60 Minutes)
Genre Blending: The New Weird - Friday 17:00 until Friday 18:00 (60 Minutes)
Urban Fantasy: Using Real-World Settings and People in Your Fiction - Friday 17:00 until Friday 18:00 (60 Minutes)
Allen L. Wold's Plotting Workshop - Friday 17:00 until Friday 19:00 (120 Minutes)
How to Make Sure Your Submission Gets Rejected - Friday 18:00 until Friday 19:00 (60 Minutes)
Critiquing: The Right Way - Friday 18:00 until Friday 19:00 (60 Minutes)
Indie Publishing: Pros and Cons of Self-Publishing - Friday 18:00 until Friday 19:00 (60 Minutes)
Just Like the Last Time, Only Different - Friday 20:00 until Friday 21:00 (60 Minutes)
After the First Draft: The Next Step for the Aspiring Writer - Friday 20:00 until Friday 22:00 (120 Minutes)
The Cinematic Book Trailer - Friday 20:00 until Friday 21:00 (60 Minutes)
Finding the Right Publisher - Friday 21:00 until Friday 22:00 (60 Minutes)
The How and Why of Short Stories - Friday 22:00 until Friday 23:00 (60 Minutes)
What Makes Monsters Terrifying? - Friday 23:00 until Friday 23:59 (59 Minutes)
The Art of the Book: The How, When, and Why of Development - Friday 23:00 until Friday 23:59 (59 Minutes)
Collaborative Writing - Saturday 09:00 until Saturday 10:00 (60 Minutes)
Writing Dialogue - Saturday 10:00 until Saturday 11:00 (60 Minutes)
Why Editing Matters - Saturday 10:00 until Saturday 11:00 (60 Minutes)
How To (Not) Ruin Your Writing Career - Saturday 10:00 until Saturday 11:00 (60 Minutes)
The Raven Society - Saturday 10:00 until Saturday 11:00 (60 Minutes)
New Releases from Perseid Press - Saturday 11:00 until Saturday 12:00 (60 Minutes)
Tips for Aspiring Writers - Saturday 11:00 until Saturday 12:00 (60 Minutes)
Dreams of Reality - Saturday 11:00 until Saturday 12:00 (60 Minutes)
Book Launch: War of Shadows - Saturday 11:00 until Saturday 12:00 (60 Minutes)
Allen L. Wold’s Writers’ Workshop - Saturday 11:00 until Saturday 13:00 (120 Minutes)
Indie Publishing: The Economics of Self-Publishing - Saturday 12:00 until Saturday 13:00 (60 Minutes)
Adding Mystery/Suspense To Your Writing (With A Quick Homage To Poe) - Saturday 12:00 until Saturday 13:00 (60 Minutes)
Book Launch: Eternity Concepts - Saturday 13:00 until Saturday 14:00 (60 Minutes)
Ignite Your Worldbuilding - Saturday 13:00 until Saturday 15:00 (120 Minutes)
Wildside Press - Saturday 14:00 until Saturday 15:00 (60 Minutes)
The Business End - Saturday 15:00 until Saturday 16:00 (60 Minutes)
Author Guest of Honor Interview - Saturday 15:00 until Saturday 16:00 (60 Minutes)
Baen Traveling Road Show - Saturday 16:00 until Saturday 18:00 (120 Minutes)
Fantastic Books Book Launch - Saturday 17:00 until Saturday 18:00 (60 Minutes)
Successful Indie Publishing: Tricks and Traps - Saturday 18:00 until Saturday 19:00 (60 Minutes)
Ten Real Poe Mysteries - Saturday 18:00 until Saturday 19:00 (60 Minutes)
Launch Party: Blood Savages - Saturday 19:00 until Saturday 20:00 (60 Minutes)
Weird Westerns - Saturday 19:00 until Saturday 20:00 (60 Minutes)
Plotting and Pacing a Short Story - Saturday 21:00 until Saturday 22:00 (60 Minutes)
Webcomics/Manga: How to Write a Story - Saturday 21:00 until Saturday 22:00 (60 Minutes)
Ask A Scientist - Saturday 22:00 until Saturday 23:00 (60 Minutes)
No Right Way To Write: Techniques for New Writers - Sunday 10:00 until Sunday 11:00 (60 Minutes)
Old is New Again: The Rebirth of Fairy Tales - Sunday 10:00 until Sunday 11:00 (60 Minutes)
Allen L. Wold’s Writing Workshop, Part 2 - Sunday 11:00 until Sunday 12:00 (60 Minutes)
Visibility 101 - Sunday 12:00 until Sunday 13:00 (60 Minutes)
Ten Books that Best Represent Science Fiction of the 20th Century - Sunday 12:00 until Sunday 13:00 (60 Minutes)
The Best Critique Group For You - Sunday 13:00 until Sunday 14:00 (60 Minutes)
Children’s Writing Workshop: Kid’s Programming - Sunday 13:00 until Sunday 15:00 (120 Minutes)
Pantsing vs. Plotting - Sunday 13:00 until Sunday 14:00 (60 Minutes)