Ravencon 2015 @ DoubleTree by Hilton Hotel Richmond, 1021 Koger Center Boulevard, North Chesterfield, Virginia

Sessions | Timetable | Tags | People

Reading

Matches Events:
Reading: Richard Groller - Friday 15:00 until Friday 16:00 (60 Minutes)
Reading: R. S. Belcher - Friday 16:00 until Friday 17:00 (60 Minutes)
Reading: Doc Coleman - Friday 17:00 until Friday 18:00 (60 Minutes)
Reading: Lou Antonelli - Friday 18:00 until Friday 19:00 (60 Minutes)
Reading: Paula S. Jordan - Friday 22:00 until Friday 23:00 (60 Minutes)
Reading: Bud Sparhawk - Saturday 09:00 until Saturday 10:00 (60 Minutes)
Reading: David Walton - Saturday 10:00 until Saturday 11:00 (60 Minutes)
Reading: Allen Steele - Saturday 12:00 until Saturday 13:00 (60 Minutes)
Reading: Gray Rinehart - Saturday 12:00 until Saturday 13:00 (60 Minutes)
Reading: Randy Richards - Saturday 13:00 until Saturday 14:00 (60 Minutes)
A Comical Reading from "The Cleric’s Guide to Smiting" - Saturday 14:00 until Saturday 15:00 (60 Minutes)
Reading: Lawrence M. Schoen - Saturday 15:00 until Saturday 16:00 (60 Minutes)
Reading: Stuart Jaffe - Saturday 16:00 until Saturday 17:00 (60 Minutes)
Broad Universe Rapid Fire Reading - Saturday 16:00 until Saturday 17:00 (60 Minutes)
Reading: J.T. Glover - Saturday 17:00 until Saturday 18:00 (60 Minutes)
Reading: KT Pinto - Saturday 20:00 until Saturday 21:00 (60 Minutes)
Reading: Gail Z. Martin - Saturday 21:00 until Saturday 22:00 (60 Minutes)
Reading: Jennifer R. Povey - Saturday 22:00 until Saturday 23:00 (60 Minutes)
Reading: Darin Kennedy - Saturday 23:00 until Saturday 23:59 (59 Minutes)
Reading: Tee Morris - Sunday 10:00 until Sunday 11:00 (60 Minutes)
Reading: Jack McDevitt - Sunday 11:00 until Sunday 12:00 (60 Minutes)
Reading: Philippa Ballantine - Sunday 11:00 until Sunday 12:00 (60 Minutes)
Reading: Tony Ruggiero - Sunday 13:00 until Sunday 14:00 (60 Minutes)
Reading: Lawrence Ellsworth/Lawrence Schick - Sunday 14:00 until Sunday 15:00 (60 Minutes)