Swancon 2016 @ Pan Pacific Hotel,

Sessions | Timetable | Tags | People

Evan Beasley

Participating in Events:
Opening Ceremony Thursday 18:30 until Thursday 19:00 (30 Minutes)
Discuss: Secure Contain Protect Friday 15:00 until Friday 16:00 (60 Minutes)
The Swancon Screenings of 2015 Friday 17:00 until Friday 18:00 (60 Minutes)
I love this video games so much I'm going to talk about it for 3 minutes Friday 19:30 until Friday 20:30 (60 Minutes)
let me read to you 3 minutes of something I wrote Saturday 12:00 until Saturday 13:00 (60 Minutes)
Jane talks over Firefly: ShinDig Sunday 16:30 until Sunday 18:00 (90 Minutes)
Closing Ceremony Monday 16:00 until Monday 17:00 (60 Minutes)