Swancon 2016 @ Pan Pacific Hotel,

Sessions | Timetable | Tags | People

Jack Bridges

Participating in Events:
Opening Ceremony Thursday 18:30 until Thursday 19:00 (30 Minutes)
Fans and substance (ab)use Friday 19:30 until Friday 20:30 (60 Minutes)
Romance Panel: Its going to get Weird Edition Friday 20:30 until Friday 21:30 (60 Minutes)
Visualising Gender Fluidity Saturday 12:00 until Saturday 13:00 (60 Minutes)
Lunch, (include Meet the WASFF Board Lunch) Sunday 13:00 until Sunday 14:00 (60 Minutes)
WASFF AGM Sunday 16:00 until Sunday 18:00 (120 Minutes)
Queer Characters: Tokenism, Realism, and Support Monday 11:00 until Monday 12:00 (60 Minutes)
Is Spy-Fic Speculative Fiction? Monday 12:00 until Monday 13:00 (60 Minutes)
Big Weather: Predicting a future climate Monday 14:00 until Monday 15:00 (60 Minutes)
Closing Ceremony Monday 16:00 until Monday 17:00 (60 Minutes)