Swancon 2016 @ Pan Pacific Hotel,

Sessions | Timetable | Tags | People

Kitty Byrne

Participating in Events:
Z-Z-Z-Zenith Thursday 19:00 until Thursday 20:00 (60 Minutes)
Fantasy that is not Western European Thursday 20:00 until Thursday 21:00 (60 Minutes)
Beefcake The Fourth! Thursday 22:00 until Thursday 23:30 (90 Minutes)
NonViolent Video Games Friday 11:00 until Friday 12:00 (60 Minutes)
Confessions of a Fanfic Writer Friday 20:30 until Friday 21:30 (60 Minutes)
How Should Comics Be Written for Women? Saturday 14:00 until Saturday 15:00 (60 Minutes)
Liked the movie? You'll love the comic Saturday 16:00 until Saturday 17:00 (60 Minutes)
Now we know: Do video games cause violance Sunday 11:00 until Sunday 12:00 (60 Minutes)
Dr Watson as a Woman Monday 10:00 until Monday 11:00 (60 Minutes)