Swancon 2016 @ Pan Pacific Hotel,

Sessions | Timetable | Tags | People

Chris Coman

Participating in Events:
Hitch Hiker's Guide to Swancon Thursday 19:00 until Thursday 19:30 (30 Minutes)
Why You should run Swancon 2018 Thursday 20:00 until Thursday 21:00 (60 Minutes)
New Epics: Deeper Plots, Greater Magics Thursday 21:00 until Thursday 22:00 (60 Minutes)
Dinner, (including the Pizza Restaurant at the End of the Universe) Friday 18:00 until Friday 19:30 (90 Minutes)
Fans and substance (ab)use Friday 19:30 until Friday 20:30 (60 Minutes)
30 years of Lois McMaster Bujold Saturday 10:00 until Saturday 11:00 (60 Minutes)
Launch: Life, The Universe, And Everything Saturday 17:00 until Saturday 18:00 (60 Minutes)
RAEZ Ludicrous Cogz Sunday 19:30 until Sunday 21:30 (120 Minutes)
Homework: So long and thanks for all the fish Sunday 21:30 until Sunday 22:30 (60 Minutes)
Feedback Panel Monday 15:00 until Monday 16:00 (60 Minutes)
Closing Ceremony Monday 16:00 until Monday 17:00 (60 Minutes)