Swancon 2016 @ Pan Pacific Hotel,

Sessions | Timetable | Tags | People

Andy Hahn

Participating in Events:
Meet the AV Guy Thursday 19:00 until Thursday 19:30 (30 Minutes)
Safe Spaces Thursday 19:30 until Thursday 20:00 (30 Minutes)
Historical Japan accross all media Friday 12:00 until Friday 13:00 (60 Minutes)
Contacting Contact: Comms Setup Friday 14:00 until Friday 15:00 (60 Minutes)
Room Prep: Aurealis Awards Friday 16:30 until Friday 17:00 (30 Minutes)
Aurealis Awards Friday 17:00 until Friday 19:00 (120 Minutes)
I love this video games so much I'm going to talk about it for 3 minutes Friday 19:30 until Friday 20:30 (60 Minutes)
Contact! Ben Aaronovitch - New Worlds and Old Saturday 09:30 until Saturday 10:30 (60 Minutes)
YouTube Channel Suggests - Entertainment Saturday 20:15 until Saturday 21:15 (60 Minutes)
Contact! Jill Pantozzi: Let's get social Sunday 09:30 until Sunday 10:30 (60 Minutes)
We've watched a lot of anime so you don't have to Sunday 12:00 until Sunday 13:00 (60 Minutes)
YouTube Channel Suggests - Educational Sunday 17:00 until Sunday 18:00 (60 Minutes)
Youtube Party Sunday 21:30 until Sunday 23:00 (90 Minutes)
My Little Pony Monday 11:00 until Monday 12:00 (60 Minutes)