Swancon 2016 @ Pan Pacific Hotel,

Sessions | Timetable | Tags | People

Damian Magee

Participating in Events:
Hitch Hiker's Guide to Swancon Thursday 19:00 until Thursday 19:30 (30 Minutes)
Historical Japan accross all media Friday 12:00 until Friday 13:00 (60 Minutes)
New force in Drama K-Drama (Korean) Friday 14:00 until Friday 15:00 (60 Minutes)
Time Lord in exile: Doctor Who's original 9th season Friday 15:00 until Friday 16:30 (90 Minutes)
Dinner, (including the Pizza Restaurant at the End of the Universe) Friday 18:00 until Friday 19:30 (90 Minutes)
50 Year Ago: in 1966 Friday 19:30 until Friday 20:30 (60 Minutes)
Swancon Video Quiz Friday 20:30 until Friday 21:30 (60 Minutes)
Films based on TV Shows Saturday 12:00 until Saturday 13:00 (60 Minutes)
Hammer Horror: Frankenstein Saga. Saturday 14:00 until Saturday 15:00 (60 Minutes)
Launch: Life, The Universe, And Everything Saturday 17:00 until Saturday 18:00 (60 Minutes)
Star Trek -- 50th Anniversary Panel Sunday 10:00 until Sunday 11:00 (60 Minutes)
New Who: Season Nine Sunday 12:00 until Sunday 13:00 (60 Minutes)
Hanna-Barbera (pt3-1980’s) Sunday 14:00 until Sunday 15:00 (60 Minutes)
Homework: So long and thanks for all the fish Sunday 21:30 until Sunday 22:30 (60 Minutes)
Dr Watson as a Woman Monday 10:00 until Monday 11:00 (60 Minutes)
Discuss: The TV of our Youth Monday 11:00 until Monday 12:00 (60 Minutes)
1960s Anime never come to the West Monday 14:00 until Monday 15:00 (60 Minutes)