Swancon 2016 @ Pan Pacific Hotel,

Sessions | Timetable | Tags | People

Frames White

Participating in Events:
Opening Ceremony Thursday 18:30 until Thursday 19:00 (30 Minutes)
Moderating the Moderators Thursday 19:30 until Thursday 20:00 (30 Minutes)
Room Prep: Aurealis Awards Friday 16:30 until Friday 17:00 (30 Minutes)
Is Spy-Fic Speculative Fiction? Monday 12:00 until Monday 13:00 (60 Minutes)
Feedback Panel Monday 15:00 until Monday 16:00 (60 Minutes)
Closing Ceremony Monday 16:00 until Monday 17:00 (60 Minutes)