Swancon 2016 @ Pan Pacific Hotel,

Sessions | Timetable | Tags | People

Damon Ross

Participating in Events:
What makes a Good Game Start? Friday 11:00 until Friday 12:00 (60 Minutes)
Microsystems and Compact Games Saturday 11:00 until Saturday 12:00 (60 Minutes)
Being a Good GM Saturday 16:00 until Saturday 17:00 (60 Minutes)
RPG Oneshots Saturday 19:30 until Saturday 23:00 (210 Minutes)
Designing Mechanics and Fluff Sunday 11:00 until Sunday 12:00 (60 Minutes)
Lets compare the RPG systems of the two decades Sunday 12:00 until Sunday 13:00 (60 Minutes)
When the Rules are Wrong Sunday 17:00 until Sunday 18:00 (60 Minutes)
Playing in Someone Else's Universe Monday 10:00 until Monday 11:00 (60 Minutes)
Being a Good Player Monday 14:00 until Monday 15:00 (60 Minutes)