Swancon 2016 @ Pan Pacific Hotel,

Sessions | Timetable | Tags | People

Video Games

Matches Events:
Open console gaming (Unscheduled)
Open console gaming (Unscheduled)
Open console gaming - Thursday 18:30 until Thursday 23:30 (300 Minutes)
Hyrule warriors - Friday 10:00 until Friday 13:00 (180 Minutes)
Mariokart WiiU - Friday 14:00 until Friday 16:00 (120 Minutes)
DS Fun-o-rama! - Friday 16:00 until Friday 18:00 (120 Minutes)
Halo Marathon - Friday 20:00 until Friday 23:30 (210 Minutes)
Open console gaming - Saturday 09:00 until Saturday 10:00 (60 Minutes)
Super Smash Bros WiiU/ 3DS - Saturday 10:00 until Saturday 13:00 (180 Minutes)
Blur - Saturday 14:00 until Saturday 16:30 (150 Minutes)
Soul Calibur 4 & 5 - Saturday 16:30 until Saturday 18:00 (90 Minutes)
Left 4 Dead 1 & 2 Survival endurance marathon - Saturday 19:30 until Saturday 23:00 (210 Minutes)
Retro gaming Morning! - Sunday 10:00 until Sunday 13:00 (180 Minutes)
Portal 2 Co-op! - Sunday 14:00 until Sunday 16:00 (120 Minutes)
Spyro co-op! - Sunday 16:00 until Sunday 18:00 (120 Minutes)
Griff Ball! - Sunday 19:30 until Sunday 23:00 (210 Minutes)
4 player co-op bonanza - Monday 10:00 until Monday 11:00 (60 Minutes)
Open Console gaming - Monday 11:00 until Monday 13:00 (120 Minutes)