Swancon 2016 @ Pan Pacific Hotel,

Sessions | Timetable | Tags | People

Family

Matches Events:
Mash up Comics - Friday 10:00 until Friday 11:00 (60 Minutes)
Frankenplushies - Friday 11:00 until Friday 12:00 (60 Minutes)
Plush Toy Wars - Friday 12:00 until Friday 13:00 (60 Minutes)
Lie around and Listen - Friday 14:00 until Friday 15:00 (60 Minutes)
Guerilla Art Show - Friday 15:00 until Friday 16:00 (60 Minutes)
Lian's Children's Book Reading - Friday 16:00 until Friday 16:30 (30 Minutes)
Paper Planes - Friday 16:30 until Friday 17:00 (30 Minutes)
Bookmarks with Fe - Saturday 10:00 until Saturday 10:30 (30 Minutes)
Olfactory Sorcery - Saturday 10:30 until Saturday 11:00 (30 Minutes)
Finish the Drawing - Saturday 11:00 until Saturday 11:30 (30 Minutes)
Kit Kat Jenga - Saturday 11:30 until Saturday 12:00 (30 Minutes)
How Big is Space? - Saturday 12:00 until Saturday 12:30 (30 Minutes)
Star Wars Yoga - Saturday 12:30 until Saturday 13:00 (30 Minutes)
Zombie Tag - Saturday 14:00 until Saturday 14:30 (30 Minutes)
Zombie Tag - Saturday 14:30 until Saturday 15:00 (30 Minutes)
Lie around and Listen - Saturday 15:00 until Saturday 15:30 (30 Minutes)
Lie around and Listen - Saturday 15:30 until Saturday 16:00 (30 Minutes)
Geekling Singalong - Saturday 16:00 until Saturday 16:30 (30 Minutes)
Silly Photos - Saturday 16:30 until Saturday 17:00 (30 Minutes)
Kids' Masquerade - Saturday 17:00 until Saturday 17:30 (30 Minutes)
Easter Egg Hunt - Sunday 11:00 until Sunday 11:30 (30 Minutes)
Charades - Sunday 11:30 until Sunday 12:00 (30 Minutes)
Board Games - Sunday 12:00 until Sunday 13:00 (60 Minutes)
Lie around and Listen - Sunday 14:00 until Sunday 15:00 (60 Minutes)
Little Creatures - Sunday 15:00 until Sunday 16:00 (60 Minutes)
Children and Family Trailer Park - Sunday 16:00 until Sunday 16:30 (30 Minutes)
Free Play - Monday 10:00 until Monday 11:00 (60 Minutes)
My Little Pony - Monday 11:00 until Monday 12:00 (60 Minutes)