Swancon 2016 @ Pan Pacific Hotel,

Sessions | Timetable | Tags | People

Does Not Need Moderator

Matches Events:
Open console gaming (Unscheduled)
Open console gaming (Unscheduled)
Open console gaming - Thursday 18:30 until Thursday 23:30 (300 Minutes)
Undead dilemmas - Thursday 19:00 until Thursday 20:00 (60 Minutes)
Safe Spaces - Thursday 19:30 until Thursday 20:00 (30 Minutes)
Why You should run Swancon 2018 - Thursday 20:00 until Thursday 21:00 (60 Minutes)
Crime Fighting Flies - Thursday 20:00 until Thursday 20:30 (30 Minutes)
Let's talk about boobs, baby. - Thursday 20:30 until Thursday 21:00 (30 Minutes)
Ch-ch-ch-changeling - The Many Faces of Bowie - Thursday 21:00 until Thursday 22:00 (60 Minutes)
Beefcake The Fourth! - Thursday 22:00 until Thursday 23:30 (90 Minutes)
Discuss: How to Sort your Library - Friday 10:00 until Friday 11:00 (60 Minutes)
Collaborative Storytelling Games - Friday 10:00 until Friday 11:00 (60 Minutes)
Mash up Comics - Friday 10:00 until Friday 11:00 (60 Minutes)
Hyrule warriors - Friday 10:00 until Friday 13:00 (180 Minutes)
Discuss: The Best Book I read in 2015 was - Friday 11:00 until Friday 12:00 (60 Minutes)
Frankenplushies - Friday 11:00 until Friday 12:00 (60 Minutes)
Write a Campaign, in 1 hour. - Friday 12:00 until Friday 13:00 (60 Minutes)
Personas -- A tool for increasing diversity in SF - Friday 12:00 until Friday 13:00 (60 Minutes)
Plush Toy Wars - Friday 12:00 until Friday 13:00 (60 Minutes)
Lie around and Listen - Friday 14:00 until Friday 15:00 (60 Minutes)
Mariokart WiiU - Friday 14:00 until Friday 16:00 (120 Minutes)
Double Book Launch - Friday 15:00 until Friday 16:00 (60 Minutes)
My Dog Has No Nose. Or Bones. Or Skin. - Friday 15:00 until Friday 16:00 (60 Minutes)
Guerilla Art Show - Friday 15:00 until Friday 16:00 (60 Minutes)
E Nesbit and Rosemary Sutcliff - the Fantasy Novels - Friday 16:00 until Friday 17:00 (60 Minutes)
Discuss: Heros and Heroines, Married with Kids - Friday 16:00 until Friday 17:00 (60 Minutes)
Lian's Children's Book Reading - Friday 16:00 until Friday 16:30 (30 Minutes)
DS Fun-o-rama! - Friday 16:00 until Friday 18:00 (120 Minutes)
Paper Planes - Friday 16:30 until Friday 17:00 (30 Minutes)
I like this Group / Con / Event so much ... - Friday 17:00 until Friday 18:00 (60 Minutes)
The Swancon Screenings of 2015 - Friday 17:00 until Friday 18:00 (60 Minutes)
User's Guide to Time Travel - Friday 17:00 until Friday 18:00 (60 Minutes)
I love this video games so much I'm going to talk about it for 3 minutes - Friday 19:30 until Friday 20:30 (60 Minutes)
Eusociality - Friday 19:30 until Friday 20:30 (60 Minutes)
50 Year Ago: in 1966 - Friday 19:30 until Friday 20:30 (60 Minutes)
Virtual Reality with the HTC Vive - Friday 19:30 until Friday 22:30 (180 Minutes)
Halo Marathon - Friday 20:00 until Friday 23:30 (210 Minutes)
Swancon Video Quiz - Friday 20:30 until Friday 21:30 (60 Minutes)
Fighting, Looting and Cooties - Friday 20:30 until Friday 21:30 (60 Minutes)
Open console gaming - Saturday 09:00 until Saturday 10:00 (60 Minutes)
Bookmarks with Fe - Saturday 10:00 until Saturday 10:30 (30 Minutes)
Super Smash Bros WiiU/ 3DS - Saturday 10:00 until Saturday 13:00 (180 Minutes)
Using theory to create imagined communities - Saturday 10:30 until Saturday 11:00 (30 Minutes)
Olfactory Sorcery - Saturday 10:30 until Saturday 11:00 (30 Minutes)
Workshop: Playwriting - Saturday 11:00 until Saturday 12:00 (60 Minutes)
Microsystems and Compact Games - Saturday 11:00 until Saturday 12:00 (60 Minutes)
Book Launch: Emperor of the Eight Islands - Saturday 11:00 until Saturday 12:00 (60 Minutes)
Finish the Drawing - Saturday 11:00 until Saturday 11:30 (30 Minutes)
Kit Kat Jenga - Saturday 11:30 until Saturday 12:00 (30 Minutes)
Visualising Gender Fluidity - Saturday 12:00 until Saturday 13:00 (60 Minutes)
How Big is Space? - Saturday 12:00 until Saturday 12:30 (30 Minutes)
Star Wars Yoga - Saturday 12:30 until Saturday 13:00 (30 Minutes)
Hammer Horror: Frankenstein Saga. - Saturday 14:00 until Saturday 15:00 (60 Minutes)
Elegant Prose In Novels: Y/N? - Saturday 14:00 until Saturday 15:00 (60 Minutes)
I like this Tabletop Game so much I am prepared to talk about it for 3 minutes - Saturday 14:00 until Saturday 15:00 (60 Minutes)
Zombie Tag - Saturday 14:00 until Saturday 14:30 (30 Minutes)
Blur - Saturday 14:00 until Saturday 16:30 (150 Minutes)
Zombie Tag - Saturday 14:30 until Saturday 15:00 (30 Minutes)
Lie around and Listen - Saturday 15:00 until Saturday 15:30 (30 Minutes)
Lie around and Listen - Saturday 15:30 until Saturday 16:00 (30 Minutes)
Geekling Singalong - Saturday 16:00 until Saturday 16:30 (30 Minutes)
Silly Photos - Saturday 16:30 until Saturday 17:00 (30 Minutes)
Soul Calibur 4 & 5 - Saturday 16:30 until Saturday 18:00 (90 Minutes)
Kids' Masquerade - Saturday 17:00 until Saturday 17:30 (30 Minutes)
Left 4 Dead 1 & 2 Survival endurance marathon - Saturday 19:30 until Saturday 23:00 (210 Minutes)
YouTube Channel Suggests - Entertainment - Saturday 20:15 until Saturday 21:15 (60 Minutes)
Retro gaming Morning! - Sunday 10:00 until Sunday 13:00 (180 Minutes)
Easter Egg Hunt - Sunday 11:00 until Sunday 11:30 (30 Minutes)
Charades - Sunday 11:30 until Sunday 12:00 (30 Minutes)
We've watched a lot of anime so you don't have to - Sunday 12:00 until Sunday 13:00 (60 Minutes)
Board Games - Sunday 12:00 until Sunday 13:00 (60 Minutes)
Supernatural vs Original Material - Sunday 14:00 until Sunday 15:00 (60 Minutes)
Lie around and Listen - Sunday 14:00 until Sunday 15:00 (60 Minutes)
Portal 2 Co-op! - Sunday 14:00 until Sunday 16:00 (120 Minutes)
Little Creatures - Sunday 15:00 until Sunday 16:00 (60 Minutes)
Spyro co-op! - Sunday 16:00 until Sunday 18:00 (120 Minutes)
YouTube Channel Suggests - Educational - Sunday 17:00 until Sunday 18:00 (60 Minutes)
Griff Ball! - Sunday 19:30 until Sunday 23:00 (210 Minutes)
Apocalypse Preparation: Chickens and the End of Days - Sunday 20:30 until Sunday 21:30 (60 Minutes)
Youtube Party - Sunday 21:30 until Sunday 23:00 (90 Minutes)
Discuss: Isolated Fandom - Monday 10:00 until Monday 11:00 (60 Minutes)
A Change in the Weather - How New is Cli-Fi and is it Science Fiction? - Monday 10:00 until Monday 11:00 (60 Minutes)
4 player co-op bonanza - Monday 10:00 until Monday 11:00 (60 Minutes)
1984 was a Warning Not a Manual - Monday 11:00 until Monday 12:00 (60 Minutes)
Open Console gaming - Monday 11:00 until Monday 13:00 (120 Minutes)
Is Spy-Fic Speculative Fiction? - Monday 12:00 until Monday 13:00 (60 Minutes)
1960s Anime never come to the West - Monday 14:00 until Monday 15:00 (60 Minutes)
Big Weather: Predicting a future climate - Monday 14:00 until Monday 15:00 (60 Minutes)
Feedback Panel - Monday 15:00 until Monday 16:00 (60 Minutes)
Retrospective on a lifetime in SF fandom as a cultural curator - Monday 15:00 until Monday 16:00 (60 Minutes)