Swancon 2016 @ Pan Pacific Hotel,

Sessions | Timetable | Tags | People

TV/Movies

Matches Events:
What does a Day at Work look like for me? - Thursday 21:00 until Thursday 22:00 (60 Minutes)
New force in Drama K-Drama (Korean) - Friday 14:00 until Friday 15:00 (60 Minutes)
The Swancon Screenings of 2015 - Friday 17:00 until Friday 18:00 (60 Minutes)
Swancon Video Quiz - Friday 20:30 until Friday 21:30 (60 Minutes)
Sing-along with Cylons - Friday 21:30 until Friday 23:00 (90 Minutes)
Contact! Ben Aaronovitch - New Worlds and Old - Saturday 09:30 until Saturday 10:30 (60 Minutes)
Films based on TV Shows - Saturday 12:00 until Saturday 13:00 (60 Minutes)
Trailer Park - Sunday 11:00 until Sunday 12:00 (60 Minutes)
Hanna-Barbera (pt3-1980’s) - Sunday 14:00 until Sunday 15:00 (60 Minutes)
Jane talks over Firefly: ShinDig - Sunday 16:30 until Sunday 18:00 (90 Minutes)
Youtube Party - Sunday 21:30 until Sunday 23:00 (90 Minutes)
Dr Watson as a Woman - Monday 10:00 until Monday 11:00 (60 Minutes)
My Little Pony - Monday 11:00 until Monday 12:00 (60 Minutes)