Swancon 2016 @ Pan Pacific Hotel,

Sessions | Timetable | Tags | People

panel

Matches Events:
Z-Z-Z-Zenith - Thursday 19:00 until Thursday 20:00 (60 Minutes)
Fantasy that is not Western European - Thursday 20:00 until Thursday 21:00 (60 Minutes)
Adult Themes Trailer Park - Thursday 22:00 until Thursday 23:00 (60 Minutes)
Collaborative Storytelling Games - Friday 10:00 until Friday 11:00 (60 Minutes)
Martial Arts and Martial Characters in SpecFic - Friday 10:00 until Friday 11:00 (60 Minutes)
What makes a Good Game Start? - Friday 11:00 until Friday 12:00 (60 Minutes)
NonViolent Video Games - Friday 11:00 until Friday 12:00 (60 Minutes)
Encouraging reading in children - Friday 11:00 until Friday 12:00 (60 Minutes)
Do I need a Website? - Friday 12:00 until Friday 13:00 (60 Minutes)
Historical Japan accross all media - Friday 12:00 until Friday 13:00 (60 Minutes)
Writing Campaigns vs Writing Stories - Friday 14:00 until Friday 15:00 (60 Minutes)
Discuss: Secure Contain Protect - Friday 15:00 until Friday 16:00 (60 Minutes)
Time Lord in exile: Doctor Who's original 9th season - Friday 15:00 until Friday 16:30 (90 Minutes)
Being an Author in Perth - Friday 16:00 until Friday 17:00 (60 Minutes)
The Swancon Screenings of 2015 - Friday 17:00 until Friday 18:00 (60 Minutes)
Fans and substance (ab)use - Friday 19:30 until Friday 20:30 (60 Minutes)
I love this video games so much I'm going to talk about it for 3 minutes - Friday 19:30 until Friday 20:30 (60 Minutes)
Swancon Video Quiz - Friday 20:30 until Friday 21:30 (60 Minutes)
Romance Panel: Its going to get Weird Edition - Friday 20:30 until Friday 21:30 (60 Minutes)
Fighting, Looting and Cooties - Friday 20:30 until Friday 21:30 (60 Minutes)
Horror: TV vs Movie vs Book vs Gaming vs Comic - Friday 21:30 until Friday 22:30 (60 Minutes)
Not Writing Yourself - Saturday 10:00 until Saturday 11:00 (60 Minutes)
30 years of Lois McMaster Bujold - Saturday 10:00 until Saturday 11:00 (60 Minutes)
Book Launch: Emperor of the Eight Islands - Saturday 11:00 until Saturday 12:00 (60 Minutes)
Raising the Geeklings - Saturday 11:00 until Saturday 12:00 (60 Minutes)
Not Writing in a Bubble - Saturday 12:00 until Saturday 13:00 (60 Minutes)
Elegant Prose In Novels: Y/N? - Saturday 14:00 until Saturday 15:00 (60 Minutes)
How Should Comics Be Written for Women? - Saturday 14:00 until Saturday 15:00 (60 Minutes)
Being a Good GM - Saturday 16:00 until Saturday 17:00 (60 Minutes)
Liked the movie? You'll love the comic - Saturday 16:00 until Saturday 17:00 (60 Minutes)
Masquerade Ball - Saturday 19:30 until Saturday 22:30 (180 Minutes)
Science Doesn't Work That Way - Sunday 10:00 until Sunday 11:00 (60 Minutes)
Star Trek -- 50th Anniversary Panel - Sunday 10:00 until Sunday 11:00 (60 Minutes)
How Writing Changes for Adult, YA and Children's Writing - Sunday 11:00 until Sunday 12:00 (60 Minutes)
Designing Mechanics and Fluff - Sunday 11:00 until Sunday 12:00 (60 Minutes)
Trailer Park - Sunday 11:00 until Sunday 12:00 (60 Minutes)
Now we know: Do video games cause violance - Sunday 11:00 until Sunday 12:00 (60 Minutes)
New Who: Season Nine - Sunday 12:00 until Sunday 13:00 (60 Minutes)
Reimagining Monsters as Protagonists - Sunday 12:00 until Sunday 13:00 (60 Minutes)
Lets compare the RPG systems of the two decades - Sunday 12:00 until Sunday 13:00 (60 Minutes)
Lunch, (include Meet the WASFF Board Lunch) - Sunday 13:00 until Sunday 14:00 (60 Minutes)
The Geekiest thing I ever made - Sunday 14:00 until Sunday 15:00 (60 Minutes)
So you Want to Make a Video Game - Sunday 14:00 until Sunday 15:00 (60 Minutes)
Children and Family Trailer Park - Sunday 16:00 until Sunday 16:30 (30 Minutes)
When the Rules are Wrong - Sunday 17:00 until Sunday 18:00 (60 Minutes)
Portraying InfoSec Believably - Sunday 19:30 until Sunday 20:30 (60 Minutes)
Young Adult at Heart - Sunday 19:30 until Sunday 20:30 (60 Minutes)
Apocalypse Preparation: Chickens and the End of Days - Sunday 20:30 until Sunday 21:30 (60 Minutes)
Australian Short Spec-fic - Sunday 20:30 until Sunday 21:30 (60 Minutes)
Primer on The Legion of Superheroes - Sunday 20:30 until Sunday 21:30 (60 Minutes)
How to Market Conspiracies - Sunday 21:30 until Sunday 22:30 (60 Minutes)
Playing in Someone Else's Universe - Monday 10:00 until Monday 11:00 (60 Minutes)
Dr Watson as a Woman - Monday 10:00 until Monday 11:00 (60 Minutes)
Editors: a New Hope - Monday 11:00 until Monday 12:00 (60 Minutes)
1984 was a Warning Not a Manual - Monday 11:00 until Monday 12:00 (60 Minutes)
Queer Characters: Tokenism, Realism, and Support - Monday 11:00 until Monday 12:00 (60 Minutes)
Is Spy-Fic Speculative Fiction? - Monday 12:00 until Monday 13:00 (60 Minutes)
Infection Works both Ways - Monday 12:00 until Monday 13:00 (60 Minutes)
Being a Good Player - Monday 14:00 until Monday 15:00 (60 Minutes)
Big Weather: Predicting a future climate - Monday 14:00 until Monday 15:00 (60 Minutes)
Unexpected Cthulu: the mythos outside Lovecraft - Monday 15:00 until Monday 16:00 (60 Minutes)
The Warrior Awakens: War in Fantasy - Monday 15:00 until Monday 16:00 (60 Minutes)