Swancon 2016 @ Pan Pacific Hotel,

Sessions | Timetable | Tags | People

Written Fiction

Matches Events:
What does a Day at Work look like for me? - Thursday 21:00 until Thursday 22:00 (60 Minutes)
Discuss: How to Sort your Library - Friday 10:00 until Friday 11:00 (60 Minutes)
Encouraging reading in children - Friday 11:00 until Friday 12:00 (60 Minutes)
Discuss: The Best Book I read in 2015 was - Friday 11:00 until Friday 12:00 (60 Minutes)
Being an Author in Perth - Friday 16:00 until Friday 17:00 (60 Minutes)
Contact! Ben Aaronovitch - New Worlds and Old - Saturday 09:30 until Saturday 10:30 (60 Minutes)
Defying Doomsday: preview reading and discussion - Saturday 16:00 until Saturday 17:00 (60 Minutes)
How Writing Changes for Adult, YA and Children's Writing - Sunday 11:00 until Sunday 12:00 (60 Minutes)
Young Adult at Heart - Sunday 19:30 until Sunday 20:30 (60 Minutes)
Australian Short Spec-fic - Sunday 20:30 until Sunday 21:30 (60 Minutes)