Swancon 2016 @ Pan Pacific Hotel,

Sessions | Timetable | Tags | People

Fandom/Conrunning

Matches Events:
Why You should run Swancon 2018 - Thursday 20:00 until Thursday 21:00 (60 Minutes)
What does a Day at Work look like for me? - Thursday 21:00 until Thursday 22:00 (60 Minutes)
Discuss: Attracting and Keeping New Members - Thursday 21:00 until Thursday 22:00 (60 Minutes)
Discuss: Steam for Booksellers - Friday 14:00 until Friday 15:00 (60 Minutes)
Fans and substance (ab)use - Friday 19:30 until Friday 20:30 (60 Minutes)
50 Year Ago: in 1966 - Friday 19:30 until Friday 20:30 (60 Minutes)
Confessions of a Fanfic Writer - Friday 20:30 until Friday 21:30 (60 Minutes)
Sing-along with Cylons - Friday 21:30 until Friday 23:00 (90 Minutes)
Raising the Geeklings - Saturday 11:00 until Saturday 12:00 (60 Minutes)
Discuss: Isolated Fandom - Monday 10:00 until Monday 11:00 (60 Minutes)
Infection Works both Ways - Monday 12:00 until Monday 13:00 (60 Minutes)